Ada Masalah Nak Close Sale?

 

Anda mungkin kehilangan beratus-ratus customer jika tak tahu cara yang betul untuk close sale.

Ebook ini saya tulis berdasarkan pengalaman saya menjawab PM selama beberapa tahun.

Download sekarang sementara ianya masih PERCUMA!

Ya, Saya Nak!



Teknik close sale dalam ebook ni sangatlah simple dan senang faham. Bila senang faham, senang juga kita nak apply. Sebab kadang-kadang ada beberapa teknik yang kita anggap simple tapi sebenarnya akan memberi impak pada sale harian kita tau. Lagi pun teknik dan step dalam ebook ni sangat shortcut. Terima kasih IMpreneur. Ilmu blink blink ni. Mohon halal dunia akhirat.

Nur Sakinah Badron Nur Sakinah Badron
Founder, Kina D'Lusion




Lepas dah baca semua ilmu dari ebook tu. Its like wow. Dah tahu dah macam mana nak berborak dengan customer. Rupanya senang je untuk kita ambil hati customer thru whatsapp. So sejak dari situ, mudah sangat saya close jual Wonder Cheese. Yang best siap save nama customer siap siap dulu. Senang nak follow up kemudian untuk repeat sale.

Fatimah Naamat Fatimah Naamat
Stokis, Wonder Cheese